Atzinums

Projekta ID
22-TA-1033
Atzinuma sniedzējs
Zemkopības ministrija
Atzinums iesniegts
09.05.2022.
Saskaņošanas rezultāts
Nesaskaņots

Iebildumi / Priekšlikumi

Nr.p.k.
Projekta redakcija
Iebildums / Priekšlikums
1.
Noteikumu projekts
II. Iepirkumu pirmspārbaudes
Iebildums
Lūdzam skaidrot, vai projekta ieviešanas laikā tiks veikta jau noslēgto iepirkuma līgumu, kur daļu izdevumu plānots attiecināt uz projektu, izvērtēšana? Ja tiek plānots, tad lūdzam noteikumos iekļaut punktu vai iepirkuma plāna veidlapā atsauci, ka jau noslēgto iepirkumu līgumu dokumentācijas pārbaude tiks veikta, iesniedzot projektu pārskatus.
Piedāvātā redakcija
-
2.
Noteikumu projekts
Iepirkumu plāns
Iebildums
Lai nodrošinātu projekta ieviesējiem skaidru informāciju par iepirkuma plānā iekļaujamiem datiem, lūdzam definēt, kas šo noteikumu izpratnē ir “citi iepirkumi”, un no kādas plānotās iepirkuma summas zemsliekšņa iepirkumi un citi iepirkumi  būtu jāiekļauj iepirkuma plānā.
Piedāvātā redakcija
-
3.
Noteikumu projekts
Iepirkumu plāns
Iebildums
Ņemot vērā, ka pielikums paredz aizpildīšanas sadaļas plānotajiem iepirkumiem, lūdzam skaidrot, vai iepirkuma plānā ir jāiekļauj tādi iepirkumi, par kuriem jau ir noslēgti iepirkuma līgumi, un daļu izdevumu plānots attiecināt uz projektu (piemēram, iestāžu komandējumu braucienu organizēšana, degvielas iepirkumi u.tml.)? Ja ir jānorāda šāda informācija, lūdzam izveidot sadaļu un/vai atsauci, ka iepirkuma plāns attiecas arī uz jau noslēgtajiem iepirkuma līgumiem, tādējādi nodrošinot skaidru informāciju par iepirkuma plānā iekļaujamiem datiem.
Piedāvātā redakcija
-