Atzinums

Projekta ID
21-TA-1801
Atzinuma sniedzējs
Finanšu ministrija
Atzinums iesniegts
04.01.2022.
Saskaņošanas rezultāts
Nesaskaņots

Iebildumi / Priekšlikumi

Nr.p.k.
Projekta redakcija
Iebildums / Priekšlikums
1.
Anotācija (ex-ante)
Pielikumi
Iebildums
Lūdzam precizēt anotācijas 4. pielikuma aprēķinos Jelgavas pašvaldības policijas darbiniekiem kompensējamo izdevumu summu, atbilstoši vienotam principam izmantojot aprēķina formulā 50% no stundas algas likmes. Attiecīgi precizējama arī anotācijas 3.sadaļa, pielikumi un MK rīkojuma projekts ar pielikumu.
Piedāvātā redakcija
-
2.
Anotācija (ex-ante)
Pielikumi
Iebildums
Norādām, ka anotācijas 4.pielikumā (Excel fails Nakts darbs) attiecībā uz Daugavpils valstspilsētas pašvaldības policijas darbiniekiem (Nr.p.k. 3., 8., 9.) norādītais nakts stundu skaits pārsniedz maksimālo nakts stundu skaitu, kas reāli iespējams vienam darbiniekam laika periodā no 2021.gada 1.novembra līdz 2021.gada 14.novembrim laikposmā no plkst. 22.00 līdz plkst. 5.00. Līdz ar to lūdzam precizēt stundu skaitu un attiecīgi piemaksu apmēru par nakts darbu. Ņemot vērā minēto, attiecīgi precizējamas pašvaldībām pārskaitāmās kopsummas anotācijas 3.sadaļā, pielikumos un MK rīkojuma projektā ar pielikumu.
Piedāvātā redakcija
-
3.
Anotācija (ex-ante)
Pielikumi
Iebildums
Lūdzam precizēt anotācijas 2.pielikumā (Excel fails Riska piemaksām) norādīto apmēru piemaksām attiecībā uz Jelgavas valstspilsētas pašvaldības Sabiedriskās kārtības nodaļas inspektoriem, atbilstoši vienotam principam izmantojot aprēķina formulā 75% no stundas algas likmes. Līdz ar to attiecīgi precizējamas pašvaldībām pārskaitāmās kopsummas anotācijas 3.sadaļā, pielikumos un MK rīkojuma projektā ar pielikumu.
 
Piedāvātā redakcija
-