MK sēdes protokollēmuma projekts

PAZIŅOJUMS:
LVRTC informē, ka 27. aprīlī plkst. 00.00 (naktī no 26. uz 27. aprīli) uzsāks eParaksta sistēmu migrāciju uz jaunu tehnoloģisko platformu un tā ilgs aptuveni diennakti. Līdz ar pāreju uz jaunu tehnoloģisko platformu, eParaksta lietotājiem 27. aprīlī būs ierobežota eParaksta rīku darbība, bet pēc darbības atsākšanas visiem eParaksts mobile lietotājiem būs jāizveido jauna eParaksta parole. Tā kā darbu laikā nebūs pieejami eParaksta pakalpojumi, aicinām ieplānot veikt darbības sistēmās un dokumentu parakstīšanu savlaicīgi, jo 27. aprīlī organizācijas sistēmās e-Identitātes apliecināšana un parakstīšana nebūs iespējama. Vairāk informācijas eparaksts.lv portālā.
22-TA-2812
Ministru kabineta vēstules projekts
1.

Apstiprināt iesniegto vēstules projektu Viņa svētībai Maskavas un visas Krievzemes patriarham Kirilam.
 
2.

Pilnvarot Ministru prezidenta biedru, tieslietu ministru Jāni Bordānu parakstīt Latvijas Republikas vārdā Ministru kabineta apstiprināto vēstuli Viņa svētībai Maskavas un visas Krievzemes patriarham Kirilam.

 
3.

Tieslietu ministrijai parakstītu vēstuli nosūtīt Ārlietu ministrijai iesniegšanai Krievijas Patriarhijas ārējo sakaru pārvaldei un tās kopijas nosūtīšanai Krievijas Ārlietu ministrijai.
 
4.

Tieslietu ministrijai parakstītu vēstuli iesniegt publicēšanai oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".