Atzinums

Projekta ID
23-TA-1942
Atzinuma sniedzējs
Tieslietu ministrija
Atzinums iesniegts
27.09.2023.
Saskaņošanas rezultāts
Saskaņots ar priekšlikumiem

Iebildumi / Priekšlikumi

Nr.p.k.
Projekta redakcija
Iebildums / Priekšlikums
1.
Anotācija (ex-ante)
1.3. Pašreizējā situācija, problēmas un risinājumi
Priekšlikums
Ierosinām precizēt anotāciju atbilstoši juridiskās tehnikas prasībām, ievērojot, ka saīsinājumus piesaka pirmajā vietā juridiskajā tekstā, kur lietots attiecīgais saīsināmais jēdziens vai termins. Tāpat pieteiktie saīsinājumi konsekventi lietojami tālāk dokumenta tekstā. Minētais lūgums izriet no veiktajiem papildinājumiem un attiecas, piemēram, uz terminu "Eiropas Savienības struktūrfonds un Kohēzijas fonds" un tā saīsinājumu "Eiropas Savienības fondi", formulējumu "Darbības programma “Izaugsme un nodarbinātība” 5.6.1. specifiskā atbalsta mērķis “Veicināt Rīgas pilsētas revitalizāciju, nodrošinot teritorijas efektīvu sociālekonomisko izmantošanu"" un tā saīsinājumu "5.6.1. SAM", nosaukumu "sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Nacionālais sporta centrs”" un saīsinājumu "SIA “LNSC”".
Iepriekš minēto lūdzam ņemt vērā arī attiecībā uz protokollēmumā lietoto, nepieteikto saīsinājumu "5.6.1. SAM projekti".
Piedāvātā redakcija
-
2.
Anotācija (ex-ante)
1.3. Pašreizējā situācija, problēmas un risinājumi
Priekšlikums
Iesakām papildināt anotācijas 1.3. apakšpunkta risinājuma apraksta daļu, kur šķietami nav pilnībā skaidrots projekta 3. punkta saturs, piemēram, plānotais Ministru kabineta 2016. gada 29. marta noteikumu Nr. 188 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 5.6.1. specifiskā atbalsta mērķa "Veicināt Rīgas pilsētas revitalizāciju, nodrošinot teritorijas efektīvu sociālekonomisko izmantošanu" 57. punkts. Nolūkā nodrošināt skaidru, nepārprotamu un viennozīmīgu projekta satura izpratni.
Piedāvātā redakcija
-